Stationside Arnhem, Utrechtsestraat, Arnhem

Stationside ArnhemGeneralGeneralRoof terraceStudioKitchenFloor plan

Utrechtsestraat 38-411

Vanaf 615.78
woonoppervlakte
32
woonkamer
1
bouwjaar
2017
verdieping
4

Stationside Arnhem biedt luxe en comfort op een geweldige locatie in Arnhem. Deze 36 luxe appartementen en 56 comfortabele studio’s aan de Utrechtsestraat 38 zijn gelegen bij het station in Arnhem.

De appartementen en studio’s variëren in oppervlakte van 25m² tot 46m². Het afwerkingsniveau is bijzonder hoog en alle appartementen zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, keuken inclusief koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche.

Dit complex beschikt over een gemeenschappelijk dakterras dat is voorzien van loungebanken en schaduwdoeken. Daarnaast kunnen huurders van Stationside Arnhem gebruik maken van een gemeenschappelijk fitnessruimte (CityGym) en de gemeenschappelijke was- en droogruimtes.

De huurprijzen variëren van € 520,- tot € 750,- per maand, afhankelijk van het aantal m². Er bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen waarbij de hoogte onder andere afhangt van het inkomen. Op een afgesloten parkeerterrein bij het gebouw is voor € 55,- per maand een eigen parkeerplaats te huur.

Er kunnen geen rechten worden ontleent aan getoonde afbeeldingen.

Rates
Tarief
615.78 per month
service
29.50 per month
heating
50.00 per month
electricity
35.00 per month
water
5.00 per month
furnishing
12.50 per month
Locatie