Stationside 2, Hoofdstraat, Apeldoorn

Pand Dakingang gymPlattegrond woning woning Woning

Hoofdstraat 7-3

Vanaf 592.95
woonoppervlakte
26
woonkamer
1
bouwjaar
2016
verdieping
1

Stationside 2 een luxe studentencomplex op steenworpafstand van het station en op loopafstand van het centrum. Waar in het land jij ook studeert, op deze locatie woon je super centraal en sta je binnen no-time in een andere stad!

De 72 studio’s aan de Hoofdstraat 7-19 variëren in oppervlakte van 23m2 tot 40m2. Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, keuken inclusief koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche.

Het complex beschikt verder over een gemeenschappelijk dakterras met loungebanken, fitnessvoorziening (CityGym), meerdere aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling.

De studio’s zijn vanaf € 540,- per maand te huur, afhankelijk van het aantal m2. Afhankelijk van de persoonlijk situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een externe berging of parkeerplaats bij te huren. Informeer bij onze medewerkers naar de prijzen en beschikbaarheid.

LET OP: Stationside 2 wordt verhuurd op basis van een campuscontract: om in aanmerking te komen voor een woning dien je ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling.

Er kunnen geen rechten worden ontleent aan getoonde afbeeldingen.

Rates
Tarief
592.95 per month
service
27.50 per month
heating
45.00 per month
electricity
40.00 per month
water
5.00 per month
furnishing
15.00 per month
Locatie